Despre

Povestea Noastra

Acest concept a luat nastere din dorinta de a oferi in primul rand celor mici dar, nu numai, o tunsoare cu personalitate exact asa cum ii reprezinta!

Am plecat de la propria experienta, in care ne doream un loc unde copilul nostru sa primeasca o tunsoare moderna, cu stil, care sa il reprezinte in totalitate si care sa ii completeze stilul vestimentar si personalitatea, dar care sa faca din acest proces unul placut pentru el, unde sa se simta in largul lui.

Astfel am dezvoltat salonul Cool Kids, un loc primitor cu diferite tematici, jucarii, personal vesel si cu masinute care sa ii poarte printr-o aventura in procesul de schimbare a look-ului si unde vor primi statutul de “Cool Kids”.

Este un loc dedicat copiilor de toate varstele, chiar si bebelusilor, unde tunsul nu mai este un chin nici pentru copii si nici pentru parinti, deoarece vom avea grija ca fiecare copil sa isi doreasca sa revina cu placere la fel ca intr-un loc de joaca.

Am pregatit si pentru parinti un loc de asteptare, iar pentru mamicile care doresc sa se relaxeze in timpul in care copiii lor sunt aranjati, pot beneficia si ele la randul lor, de o tunsoare sau o coafura.

Primul tuns primeste diploma

Primul tuns al bebelusului, este recompensat cu o diploma impreuna cu o suvita de par, pentru a memora acest moment important din viata lor, cat si a parintilor.

Program

  • Luni - Sambata
    10:00 - 20:00
  • Duminica
    10:00 - 16:00

Servicii Profesionale

Oferim servicii profesionale intr-un mediu placut si suntem atenti la fiecare detaliu.

Stilisti Deosebiti

Stilisti specializati in frizuri moderne pentru cei mici, pregatiti sa trasforme tunsul intr-o experianta frumoasa.

Loc de Aventuri

Salonul este de fapt un loc de joaca in care fiecare copil isi doreste sa revina cu drag, pentru experiente noi.